Behovet av värme

En påminnelse om Maria Knappmakerskans behov av garn och plagg! Om du har bra garn i gömmorna, skänk dem till Maria och hennes stickare! Eller sticka plagg och skänk dem i stället. Eller få garn av Maria, sticka, och ge henne de färdiga plaggen.

thumb_IMG_0835_1024

Jag är en sockstickare. Jag stickar långt fler sockor än jag och familjen hinner använda. Jag samlar dem i min låda, och emellanåt tömmer jag den och ger innehållet åt knappmakerskan, som jag vet att jag kan lita på. Sockorna hamnar där de ska.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s